© Uitgeverij Wuft 2013

Dit weekend stonden we bij de opening van Kapitaal met onze eerste, echte WUFT-O-MAAT, waaruit je voor slechts twee luttelele euro's een fantastische strip kon uitkiezen.

De komende tijd zal de WUFT-O-MAAT in de expositieruimte van Kapitaal blijven staan, dus kom zeker langs om je te verlustigen aan het betere stripwerk op zakformaat.

De Wuft-O-Maat is weer in het wild is losgelaten. En wel in de Daktuin op de Uithof te Utrecht! Bij deze gezellige tuin/terras-hybride kun je lekker zitten voor een drankje, een optredentje en natuurlijk een boekje van Wuft. De Daktuin is open tot 6 juli 2013.

Zaterdag 31 augustus staat Wuft op IBB Fest!

Alsof WUFT Magazine en de WUFT-O-MAAT nog niet leuk genoeg zijn, kun je ons een thema geven waarbij wij ter plekke een strip voor je maken! Zou zeg maar hartstikke leuk zijn als je ook komt.

Ina Boudier-Bakkerlaan
13:00 - 01:00
Toegang gratis

Duivekaters! Sapperderkriek! Stomme Kaffer! Scheldwoorden uit oude stripverhalen van Batman, Superman, Spinneman en andere superhelden. Deze woorden krijgen een nieuw leven in de expositie Superschelden. Een initiatief van Studio Moan en Uitgeverij Wuft.

Agenda

Wuft represent!

-
begin publicaties magazine agenda